Neem contact op

Waarom HLDR graag bij dé scale-up hub van Utrecht zit

Innoveren doe je samen. Als jong bedrijf zijn wij dan ook altijd op zoek naar nieuwe inzichten, waardevolle samenwerkingen en inspirerende bijeenkomsten. We zitten met HLDR daarom graag bij Dotslash, dé start-up en scale-up hub van Utrecht.

Met een flinke aanwas van nieuwe bedrijven is het doorlopend een ontmoetingsplek. Met de coffeecorner van Dagger, het restaurant in gebouw 100 en de uitnodigende buitenplekken is er ook altijd een geschikte locatie om bij elkaar te komen. Hier draagt Dotslash niet alleen actief aan bij met netwerkbijeenkomsten en inspiratiemiddagen gericht op het verder ontwikkelen van je bedrijf, maar ook met ontspannende activiteiten zoals een zomerfeest of een potje padellen met het team.

Voor ons is gebouw 500, onze thuisbasis, extra waardevol omdat het allerlei start-ups en scale-ups op het gebied van zorg, technologie en leefstijl huisvest. We hoeven niet ver te zoeken om in contact te komen met gelijkgestemde organisaties.

Zo kregen we recent tijdens de eerste ‘Health tafel’ een rondleiding van toezichthouders, kennisplatformen en makers van toepasbare medische innovaties over de oplossingen die zij bieden. Hier zijn we meer te weten gekomen over nieuwe technologieën die automatisering in de zorg mogelijk maken. Innovaties die in de toekomst niet alleen bijdragen om het personeelstekort in de zorg aan te pakken, maar bijvoorbeeld ook om overzicht te creëren in de complete markt van thuishulpproducten. Kennis over de ontwikkeling van deze technologieën moet vervolgens weer (onder andere) bij toezichthouders in de zorg terechtkomen om de implementatie soepel te laten verlopen. En zo komen de verschillende organisaties die zich in ‘ons’ gebouw met zorg bezighouden bij elkaar.

Ook HLDR heeft hierin zijn plek. Om van visie en strategie naar implementatie te gaan is immers een praktische vertaalslag nodig; een roadmap of stappenplan waar alle stakeholders bij betrokken zijn. Dat is de stap die wij organisaties in zorg en life sciences helpen zetten, van ouderenzorg tot farmacie en van e-health tot digitale leefstijlinterventies.

Onze thuisbasis is meer dan alleen een werkplek. Alle verschillende perspectieven inspireren om breder te kijken en bevestigen onze overtuiging dat goede samenwerking en een flinke dosis positieve energie noodzakelijk zijn om innovaties in de praktijk te brengen.

En…binnenkort brengen we die brede blik en positieve energie vanuit een nieuw kantoor, uiteraard nog steeds in gebouw 500 maar dan groter en op de begane grond. Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op!

Geschreven door op 20-06-2022
GERELATEERDE ARTIKELEN

Digitale Innovatie in de Zorg

‘Digitale Innovatie in de Zorg’ is een 10-daagse post-master van Radboud Management Academy in samenwerking met HLDR consulting. Deze is gericht op professionals en managers die succesvol willen bijdragen aan digitalisatie of het implementeren van innovaties in zorg en bedrijfsvoering. Vul hieronder jouw gegevens in, en wij mailen je de brochure!

Lees verder

Toekomstbestendige ouderenzorg met een nieuw domoticaplatform

Het doel van het gezamenlijke domoticaproject was het onderzoeken, selecteren en testen van een overkoepelend platform en het delen van geleerde lessen met andere zorgorganisaties. Het project werd gezamenlijk aangevlogen om van elkaar te leren en een kijkje in elkaars keuken te nemen. HLDR faciliteerde kennisuitwisseling, structureerde het proces en begeleidde de samenwerking. De geleerde […]

Lees verder