Neem contact op

Uitnodiging eerste editie HLDRinsights – Waar ligt jouw blinde vlek?

Graag nodigen we je uit voor de eerste editie van HLDRinsights. Op donderdag 2 november organiseren we de sessie HLDR x Koninklijke Visio over eHealth en zorgtechnologie voor een inclusieve samenleving.

Tijdens deze 1,5 uur laten we je graag kennismaken met digitale toegankelijkheid door middel van een demonstratie met AI voor blinden en slechtzienden en delen we ervaringen, uitdagingen en succesfactoren rond eHealth implementatie in de visuele sector. En natuurlijk is er daarna tijd voor netwerk en een borrel om na te praten over welke mogelijkheden jij ziet om digitale toegankelijkheid verder te brengen in de toekomst.

Programma HLDRinsights

16.00 | inloop
16.30 | opening HLDRinsights (Marloes Hagemans, HLDR)
16.45 | video: ervaar zelf hoe het is om slecht te zien in de binnenruimte
17.00 | eHealth implementatie: samenspel tussen technologie en organisaties (Mark Lanting, manager Selfcare & Preventie)
17.25 | AI en digitale mogelijkheden voor blinden en slechtzienden (Jesse Wienholts, VisioLab)
17.45 | afsluiting
18.00 | netwerk en borrel

Geschreven door op 16-10-2023
GERELATEERDE ARTIKELEN

Reactietermijn gesloten – Wij zoeken een nieuwe collega!

Ben jij onze nieuwe junior consultant? Lees dan vooral verder! Over HLDR HLDR is een jong bedrijf dat strategie en innovatie in zorg & life sciences vertaalt naar de praktijk. We helpen onze opdrachtgevers bij het opzetten en uitvoeren van programma’s, projecten en samenwerkingen op het gebied van zorginnovatie, zorgtechnologie en preventie. We maken structuur, […]

Lees verder

Digitale Innovatie in de Zorg

‘Digitale Innovatie in de Zorg’ is een opleiding van Radboud Summer School in samenwerking met Radboud Management Academy en HLDR consulting. Het is gericht op professionals en managers die succesvol willen bijdragen aan digitalisatie of het implementeren van innovaties in zorg en bedrijfsvoering. De opleiding vindt van 3 t/m 7 juli 2023 plaats en inschrijven […]

Lees verder