Neem contact op

Digitale Innovatie in de Zorg

'Digitale Innovatie in de Zorg' is een opleiding van Radboud Summer School in samenwerking met Radboud Management Academy en HLDR consulting. Het is gericht op professionals en managers die succesvol willen bijdragen aan digitalisatie of het implementeren van innovaties in zorg en bedrijfsvoering.

De opleiding vindt van 3 t/m 7 juli 2023 plaats en inschrijven is mogelijk tot 1 mei. Lees meer over de opleiding en download de brochure op de website van Radboud Summer School. In onderstaande video kun je alvast kennismaken met de docenten!

Heb je vragen of wil je met ons overleggen? Vul dan hieronder jouw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Voornaam

  Achternaam

  Je e-mailadres


  Geschreven door op 16-03-2023
  GERELATEERDE ARTIKELEN

  Uitnodiging eerste editie HLDRinsights – Waar ligt jouw blinde vlek?

  Wat hebben preventie, technologie en toegankelijkheid met elkaar te maken binnen de visuele sector? Kom erachter op donderdag 2 november tijdens onze eyeopener sessie in samenwerking met Koninklijke Visio en Dotslash Utrecht!

  Lees verder

  Reactietermijn gesloten – Wij zoeken een nieuwe collega!

  Ben jij onze nieuwe junior consultant? Lees dan vooral verder! Over HLDR HLDR is een jong bedrijf dat strategie en innovatie in zorg & life sciences vertaalt naar de praktijk. We helpen onze opdrachtgevers bij het opzetten en uitvoeren van programma’s, projecten en samenwerkingen op het gebied van zorginnovatie, zorgtechnologie en preventie. We maken structuur, […]

  Lees verder