Neem contact op

Digitale Innovatie in de Zorg

'Digitale Innovatie in de Zorg' is een opleiding van Radboud Summer School in samenwerking met Radboud Management Academy en HLDR consulting. Het is gericht op professionals en managers die succesvol willen bijdragen aan digitalisatie of het implementeren van innovaties in zorg en bedrijfsvoering.

De opleiding vindt van 3 t/m 7 juli 2023 plaats en inschrijven is mogelijk tot 1 mei. Lees meer over de opleiding en download de brochure op de website van Radboud Summer School. In onderstaande video kun je alvast kennismaken met de docenten!

Heb je vragen of wil je met ons overleggen? Vul dan hieronder jouw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Voornaam

  Achternaam

  Je e-mailadres


  Geschreven door op 16-03-2023
  GERELATEERDE ARTIKELEN

  Zorginnovatie dankzij de stem van de inwoners: het Burgerberaad Zorg Zeeland maakt het mogelijk

  Zeeland staat voor een grote uitdaging De zorg stevent af op een groot tekort. Dit geldt voor heel Nederland, maar de provincie Zeeland staat voor een aantal unieke uitdagingen die toegelicht worden in het Regiobeeld in Cijfers. Het is een dunbevolkt en uitgestrekt gebied, waardoor tijdige toegankelijkheid van zorg afhankelijk is van creatieve oplossingen. De […]

  Lees verder

  Toekomstbestendige ouderenzorg met een nieuw domoticaplatform

  Het doel van het gezamenlijke domoticaproject was het onderzoeken, selecteren en testen van een overkoepelend platform en het delen van geleerde lessen met andere zorgorganisaties. Het project werd gezamenlijk aangevlogen om van elkaar te leren en een kijkje in elkaars keuken te nemen. HLDR faciliteerde kennisuitwisseling, structureerde het proces en begeleidde de samenwerking. De geleerde […]

  Lees verder