Neem contact op

HLDR 1 jaar

Vandaag viert HLDR haar eenjarig bestaan! Afgelopen jaar hebben we al aan een aantal mooie opdrachten rond innovatie, (zorg)technologie en kennisontwikkeling mogen werken. Ook is ons team versterkt met twee collega's en zijn we inmiddels al weer op zoek naar de volgenden. We kijken uit naar aankomend jaar!
Geschreven door op 08-12-2021
GERELATEERDE ARTIKELEN

Digitale Innovatie in de Zorg

‘Digitale Innovatie in de Zorg’ is een 10-daagse post-master van Radboud Management Academy in samenwerking met HLDR consulting. Deze is gericht op professionals en managers die succesvol willen bijdragen aan digitalisatie of het implementeren van innovaties in zorg en bedrijfsvoering. Vul hieronder jouw gegevens in, en wij mailen je de brochure!

Lees verder

Toekomstbestendige ouderenzorg met een nieuw domoticaplatform

Het doel van het gezamenlijke domoticaproject was het onderzoeken, selecteren en testen van een overkoepelend platform en het delen van geleerde lessen met andere zorgorganisaties. Het project werd gezamenlijk aangevlogen om van elkaar te leren en een kijkje in elkaars keuken te nemen. HLDR faciliteerde kennisuitwisseling, structureerde het proces en begeleidde de samenwerking. De geleerde […]

Lees verder